Over ons

Schoenen Auwerx is een begrip in Diepenbeek. In 1917 werd deze schoenwinkel geopend door de broers Jan en Arthur Rewers. Deze laatste had zich gedurende negen jaar bekwaamd als schoenmaker bij schoenenfabrikant Ambiorix in Tongeren.

Jan nam de schoenenverkoop voor zijn rekening, Arthur zorgde niet alleen voor de herstellingen maar ook voor het maken van nieuwe schoenen.

Jan had een dochter Marie genaamd en die huwde in 1954 met Jan Auwerx, beter gekend als Jang. Vanaf dat ogenblik heette de winkel Schoenen Auwerx.

Luc Auwerx, de zoon van Jang, huwde in 1983 met Mireille Colson en samen werden zij de nieuwe zaakvoerders en drijvende krachten.

De zaak kreeg een grondige facelift (opening was op 26 augustus 2011), zowel de gevel als het interieur werden vernieuwd en het resultaat mag gezien worden: een eigentijds kader met een strakke vormgeving.

Je vindt bij Schoenen Auwerx een uitgebreid gamma aan dames-, heren- en kinderschoenen. Ook hebben ze een ruim aanbod aan handtassen en kan je er terecht voor comfort zoals losse steunzolen. Wij zijn ook lid van de gezinsbond!

location_on Dorpsstraat 16 3590 Diepenbeek mail_outline info@schoenenauwerx.be phone +32 11 32 33 40

Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x